logo.png
decor-top-left.png

Vinkort

decor-top-left.png

VIN - VINO

”MÅNEDENS VIN”: SPØRG
VENLIGST TJENEREN

Mousserende vin - Vino Spumante

 

  
1/1

 
1/2

 
glass

101. Prosecco, Bortolomiol
Dette er en klassisk Prosecco med et strejf af frugtsødme og fløjlsblød krop. Vinen har en lys strågul farve med grønne reflekser og en bouquet med noter af grønne æbler og blåregn.

289,-

   

Hvidvin - Vini Bianchi

    
1/1

 
1/2

 
glass
 

100. Husets Hvidvin - Vino Bianco Della Casa

219,-

112,-

45,-

111. Pinot Grigio del Veneto, Aldegheri
Imødekommende Pinot Grigio med lys halmgul farve og en spændende næse med strejf af hø, ristede mandler, æble og flint. I munden udfolder præsenteres en tør, ren og harmonisk smag med pæn fylde og fin syre.

275,-    

112. Vermentino "La Cala", Sella & Mosca
Klassisk sommerlig hvidvin fremstillet på druesorten Vermentino. En mindre del af druerne til denne vin høstes inden den egentlige høst - der finder sted ultimo september - for at blive tørret inden presset. ”La Cala” er en imødekommende frisk, mineralsk vin.

245,-    

113.     Lugana "Cà Perlar", Aldegheri
Cà Perlar” er en selection-Lugana fremstillet udelukkende på håndhøstede druer og lagret i barriques i ca. 4 måneder. Den er kendetegnet ved en kompleks bouquet, en ekstrem elegance og en lækker harmonisk fylde.

295,- 169,- 1/2 fl.

114.     Weissburgunder ”Plötzner”, St. Paul’s
St. Paul’s præsterer top- efter topvin, årgang efter årgang, når det gælder hvidvin, og denne Weissbur-gunder er ingen undtagelse. Vinen er fremstillet på druer fra marken ”Plötzner” i Alto Adige. Farven er gullig med grønne reflekser, mens man i duften tydeligt finder toner af grønne æbler. Smagen er afbalanceret med tilpas frugt og syre, med stor flot fedme og fylde.

299,-    

Rosevin - Vini Rosati

 


1/1


1/2


glass

100. Husets Rosé – Vino Rosato della Casa.

219,-

112,-

45,-

120. Rosato di Sangiovese, Dievole
Dievole’s rosato er en frisk og frugtig rosévin i en noget mørkere og fyldigere stil end man ellers ser. Det er en tør og relativt kraftig vin med fin tyngde, men stadig med det friske og syrerige bid, der skal være i en rosé.

279,-

 

 

121. Rosato, Tiburzi
Helt unik, intens og kraftig rosé der er en udpræget ”madrosé”. Duften er karakteristisk med florale noter, røde bær og et umiskendeligt præg duren Sagrantino, som vinen er fremstillet af.
279,-    

 

Rødvin - Vini Rossi

 


1/1


1/2


glass

100. Husets Rødvin - Vino Rosso della Casa.

219,-

112,-

45,-

129. Nero d'Avola, Baglio del Sole
Herlig Nero d'Avola i den runde og bløde stil. Druerne dyrkes i det sydlige Sicilien. Det er en vin med en dejlig varm solmoden og frugtrig stil.

379,-

 

 

130. Valpolicella "I Lastari"
Elegant, blød og rund rødvin, som er fremstillet på druer høstet på skråninger i det klassiske valpolicella-distrikt. Druerne, der oprinder fra ca. 30 år gamle stokke, tilfører denne vin en liflig bouquet af mørke kirsebær og små røde frugter.

279,-

175,- 

1/2 fl.

131. Ripasso "LILLA", Aldegheri
Mosten til Ripasso’en gærer sammen pressede druerester fra fremstillingen af husets Amarone, hvilket resulterer i en vin der minder om den lidt mere navnkundige storebror. Farven er dyb rød, og bouqueten kendetegnes ved noter af især blomme, kirsebær, sveske og krydderi. I munden imponerer den med en fin fylde og klassisk sødmefuld frugt.

359,-

185,-

1/2 fl.

132. Rosso Veronese ”Le Pietre S.”, Aldegheri
Her er der er tale om en Veronese-vin, der nærmest er lidt hen ad Amarone i stilen, med en tæt farve, stor blød frugt med kirsebær- og solbær-nuancer og en diskret sødme samt krydrede strejf.

359,-

   

133. Chianti Classico, Castellare di Castellina
Lækker klassisk Chianti fra et af de mest anerkendte vinhuse i Toscana.Bouqueten er kompleks og elegant med toner af tobak, vanilje, fugtig jord og bær. I munden kendetegnes vinen af en god balance mellem den klassiske, let bitterlige toscanske frugt og sprøde syre.

365,-

 

 

135. Barolo, Enrico Serafino
Stor Barolo fra traditionsrig producent fra 1878. Vinen er kendetegnet ved en flot typisk Barolo-frugt med toner af muld, tjære, lakrids, rosenblade, violer og trøfler i både næse og mund, og med den klassiske tannin som vintypen er så kendt for. I denne vin fremstår tanninerne dog utroligt bløde og integrerede.

665,-

   

136. Amarone della Valp. ”Lilla”, Aldegheri
Vinen er lagret 24 måneder på eg, på en kombination af 80% barriques og 20% botti, og frigiver ved første indtryk en bouquet af sveskeblomme, kaffe og kakao. Vinen har en flot dybde og fløjlsblød følelse. Mokka og chokolade behager munden sammen med rosiner, sveske og kirsebær.

675,-

   

137. Amarone Valp. ”Barricato”, Aldegheri
Storebroren til 2006’eren. Endnu mere cremet og intens Amarone, hvor druerne er finere udvalgt og vinen først lagres 24 mdr. på store fade, dernæst 12 mdr. på barriques.

895,-

   

138. Brunello di Montalcino, Il Marroneto
Traditionel Brunello med fornem frugt, elegance og indbydende friskhed. Vinen præsenterer sig med en flot dyb rubinrød farve, en indbydende bouquet og en lang eftersmag med velintegrerede tanniner. Den er lagret 39 mdr. på store slovenske fade og 10 mdr. på flaske, og er et eksempel på god klassisk Brunello.

835,-

   

 

Dessertvin - Vini da de

 


1/1


1/2


glass

151. Brachetto d’Acqui, Balbi Soprani
Frisk og liflig sød rød spumante der stammer fra Acqui Terme-området i Piemonte. Den er produceret på 100% Brachetto-druer, høstet under den bagende sol. Det er en særlig aromatisk vin, der præsenterer sig med et vedvarende rødligt skum og en duft af moskus og en smag af sødmefulde røde bær.

385,-

   
152. Recioto Della Valpolicella 349,-