logo.png
decor-top-left.png

Månedsmenu

decor-top-left.png


Menu 1

 

Rullata di craspelle ai funghi

Hjemmelavet gratineret pandekage med fyld af

skovsvampe og ricotta ost

*

Tonno al barbecue, con marinade di limone e aceto di mele

Grillet tun i marinade af citron og æble cider eddike,

serveres med kogte kartofler og polenta

*

Dessert

Hjemmelavet tiramisu eller is

299 kr.

******************************************************

MENU2

*

 Menu VENEZIANO Crema di Verdura 

Grøntsagens creme af juliene

*

Tagliata Veneziana

Oksemørbrad i skiver med balsamico sauce og parmesan ost

serveres med dagens garniture

*

Dessert

Panna Cotta alla Vaniglia

Klassisk baseret på kogt fløde og frisk vanilje

319 kr.

******************************************************

MENU3

*

PROSCIUTTO E MELONE

 

parma skinke med melon

*

SCALOPPINE BAROLO

Kalvefilet med rødvins sauce

Serveres med dagen kartofler og garniture

*

199 kr.

******************************************************

MENU4

*

 Antipasto

La Candelas fristelser
Udvalg af italienske appetitvækkerer

*

Tagliata con Pomodori & Grana

Grillet kalvefilet i skiver med ovnbagte tomater, ristet

pinjekerner & friske flager af grana padana ost

Serveres med rosmarin ovnbagte gourmetkartofler & dagens garniture

*

Dessert

Tiramisu eller panacotta

 

319 kr.